Vrij Nederland _Vrije Wereld
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Q_Anon 2018
Started 28 oktober 2017 Calm Before The Storm
Qanon _ Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
bezoekers

Bevolking van Assen pikt het niet meer 1000 den mensen willen politie buro bestormen na verkrachting van de grondwet .

Ga naar beneden

Bevolking van Assen pikt het niet meer 1000 den mensen willen politie buro bestormen na verkrachting van de grondwet . Empty Bevolking van Assen pikt het niet meer 1000 den mensen willen politie buro bestormen na verkrachting van de grondwet .

Bericht van Hielke Roos op vr okt 09, 2020 1:43 am

Mensen geef ze een welkom zoals eerder in Assen, daar stonden zeker 1000 mensen te wachten op de vrijlating van de arrestanten bij Wijster.
Bevolking van Assen pikt het niet meer 1000 den mensen willen politie buro bestormen na verkrachting van de grondwet . Denhaa10
Dan krabben ze zich een volgende keer wel 'n paar keer achter de oren voordat ze weer zo lichtzinnig, tegen de grondwet en internationale verdragsbepalingen in, mensen oppakken!

Deze foto is een screenshot van de menigte van ruim 1000 man die de politie in Assen in verlegenheid bracht. Ze hadden absoluut niet verwacht dat er zoveel mensen op zouden komen dagen, om de vrijgelaten demon...uuuh arrestanten als helden te verwelkomen.

Als het goed is komen morgen, 9/10, de mensen om 12.00 uur vrij (6 uur vast v.a. morgenochtend 6 uur). Hoogstwaarschijnlijk zijn de meesten afgevoerd naar het hoofdbureau aan de burg. Patijnlaan 35, maar gezien de hoeveelheid mensen die afgevoerd is zullen ze een verdeling gemaakt hebben over de diverse bureaus in Den Haag.

Dus als je wilt gaan om deze helden "welkom terug in de vrijheid" te wensen, dan zul je hoogstwaarschijnlijk de meesten kunnen verwelkomen bij het hoofdbureau. Behoorlijk wat cellen daar. Een tweede locatie zal de Jan Hendrikstraat zijn, ook deze hebben ze al eerder gebruikt.

Info verder zie link bron.

Bron: https://www.facebook.com/revrouwlutie/?
Hielke Roos
Hielke Roos
Admin

Posts : 363
Join date : 15-08-18

https://vrijnederland.actieforum.com

Ron Buutveld vinden dit bericht leuk

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum